Politica – cum afecteaza economia unei tari

Politica si economia sunt intr-adevar doua domenii diferite, dar foarte multi experti  au spus ca, politica nu poate fi pe deplin inteleasa fara economie si vice-versa. Actuala criza economica care a fost experimentata de jucatori-cheie din lume, in Statele Unite, Europa si China, este, fara indoiala, afectata de ceea ce se intampla cu organizatiile politice si situatia economica.

Succesul economic dar si insuccesul din fiecare tara se bazeaza, prin unele mijloace, pe politica. Ca si in China, cand s-a incercat sa se ridice economia dupa ce a fost afectata de recesiunea din Statele Unite, la fel si in Europa, conflictul intern si aspectele privind politica au impiedicat, intr-adevar,  miscarea pentru redresarea economica. Partidele politice, care mult timp au influentat guvernul, nu au fost capabile sa faca miscari pentru a consolida economia tarii.

In Statele Unite, politica aprofundeaza intr-adevar aceasta problema in economie;  despre cati bani s-au pierdut si cat de mult este abordata aceasta  dilema financiara. Economia, in general, ia in considerare doar problema crizei financiare, insa economia politica are ceva de-a face cu manipularea liderilor financiari. Avand acest defect, sistemul politic poate fi pus la indoiala chiar si cand vine vorba de capacitatea sa de fixare si de luare a deciziilor in aceasta privinta.

Precum SUA, politica din Europa s-a confruntat, de asemenea, cu doua crize generate de economie. Una este despre liderii politici care au sprijinit activitatile liderilor financiari si cealalalta este criza financiara in sine, care a fost prezentata in cadrul regiunii.

Fiindca economia in aceaste tari se bazeaza foarte mult pe exporturi si productie, tot ceea ce este legat de acesta, inclusiv asigurarile auto, este, de asemenea, afectat. Astfel, o serie de stiri economie au aratat ca, toate aceastea fac ca economia sa se bucure succes sau insucces la randul sau, in urma actiunilor politice ale fiecarei tari afectate.

In alta viata

Cred ca cu totii ne-am intrebat ce am fost in alta viata! Ei bine, eu cred ca am fost un fluture. Un fluture cu culori vii si aripi mari. Si am zburat din floare in floare ca sa vestesc bucuria vietii. Si eram un fluture atat de linistit si de voios, incat fiecare floare ma primea cu drag in sanul ei. Doamne ce ma bucuram sa zbor! Sa zbor deasupra cerului albastru, sa simt cum fiecare parte din natura imi spune ceva: copacii imi cantau despre viata lor, iarba, ma indemna sa simt fiecare bucurie a vietii, iar cerul... cerul ma indemna sa zbor catre el.
 
Aveam o viata de vis!!! Zburand imi gaseam cele mai adanci vise si eram plin de viata...Voi ce ati fost in alta viata?

Imbunatatirea estetica a locuintei

Sunt cateva elemente in intimitatea caminului ce ne ajuta permanent sa imbunatatim imaginea si designul acesteia. Desi este considerat un spatiu mai greu de amenajat, baia poate fi usor accesorizata cu covorase, prosoape, lumanari, precum si alte elemente menite a schimba imaginea acestui loc intr-o oaza de relaxare. Pe langa confort si caldura, putem afirma ca un set de covoare de baie ofera prilejul unei imbunatatiri estetice pe care ne-o dorim ca plus valoare.

O atmosfera calda a locuintei inseamna pentru fiecare in parte o incursiune in destinderea necesara ce ii urmeaza unei saptamani incordate, sau a unei zile aglomerate. Frumusetea nu cere amanunte, ea cere simplitate. Daca asortam de exemplu, prosoapele cu doua covoare de baie situate strategic, iar pe coltul cazii asezam cateva lumanari imprastiate fara simetrie dar cu bun gust, putem spune ca suntem in curs de reconditionare a organismului si de regenerare ambientala.

Tot mai multi oameni sunt tentati sa isi amenajeze baia cu o cabina de dus si nu o cada in ideea de o conferi un spatiu cat mai mare acestei incaperi. Odata cu obtinerea spatiului suplimentar trebuie sa vina si amenajarea lui, iar infrumusetarea prin covoare de baie corespunzatoare este in masura sa completeze intreg acest demers.

Cum toti ne purtam haina cu mandrie si ne lasam ghidati dupa celebra zicala: ”haina face pe om”, putem spune ca o locuinta „imbracata” si accesorizata in functie de propria personalitate, reflecta atmosfera pe care vrem sa o transmitem si o imbunatatire zilnica a starii noastre de spirit. Retusarea locuintei este o complementara a energiei pe care ne-o poate aduce iar ideea permanenta de nou si imbunatatire creeaza fluxul catre satisfactie.

O locuinta este pe deplin a noastra cand fiecare ungher poarta amprenta propriilor ambitii si doleante si cand odihna poarta stigmatul cuvantului „acasa”, caci „acasa” e intotdeauna frumos, cald si bine.

Parul cret sau parul drept?

Ati  observat deja ca sunt doua categorii de podoabe capilare: par cret si par drept. Nu stiu cum se face ca de obicei fetele care au parul cret, isi doresc sa il aiba drept si invers. Sau cel putin isi doreau in tineretea mea. Azi daca mergi la coafor si ai parul drept, una doua il increteste. Si daca ti-e cret, iti baga placa in par si gata , ai parul intins.
 
La barbati treaba asta nu cred ca e valabila. Desi am vazut si barbati care isi intind parul cu placa. Dar din categoria celor care sa-si increteasca parul nu am vazut. Fetele cu parul cret au avantajul ca isi pot face freza in maxim 5 minute. Iti bagi mana in par, ti-l scuturi de 3 ori si gata, esti gata de drum. Cealalta categorie in schimb, trebuie sa foloseasca tot felul de uscatoare, aparate de intins parul, spume, si alte cele, pentru a-si da o forma parului. Eu ma incadrez undeva la mijloc. Parul meu nu e nici cret, si nici foarte drept. Am avut si eu problema aranjatului si mereu ma gandeam ce freza noua sa-mi mai fac azi. Pana a inceput sa-mi cada. In momentul ala, am zis stop. Am fugit la coafor si mi l-am taiat. Azi, prin urmare, am parul scurt si nu mai am nicio treaba, nici un gand. Daca vreau il aranjez cu uscatorul, daca mi-e lene il las sa se usuce de la sine. Si culmea stiti care e? Ca asa fain se aranjeaza singur, de zici ca am fost la coafor.
 
In concluzie, daca vreti sa nu mai aveti batai de cap, bagati foarfeca in par,  so problem solved.