Terenuri Tartasesti

O zona in continua expansiune la momentul actual este in continuare zona de Nord a capitalei. Desi trebuie notat ca din ce in ce mai multa lume se orienteaza spre achizitia de terenuri din ce in ce mai departe de granita Bucurestiului, se pare ca zona de nord a ramas in continuare preferata in ciuda preturilor mai piperate.
Pe masura ce zona Pipera, si cea de pe DN 1 devine din ce in ce mai aglomerata, cei care doresc liniste si sa se simta cat mai aproape de natura se indreapta catre zone mai indepartate. Una dintre aceste zone, in care cererea de terenuri a crescut este Tartasesti.
Localizat in zona de nord vest al Bucurestiului, Comuna Tarataresti se gaseste de fapt in judetul Dambovita, la iesirea dinspre Chitila spre Targoviste, iar pentru a ajunge acolo va trebui sa parcurgi 30 Km din Bucuresti. Cei mai multi sutin ca aceasta distanta poate fi parcursa in 15 – 20 de minute si poate ca este adevarat in conditii optime de trafic, dar in mod normal probabil ca veti face in jur de 30-45 de minute pana in centru. Nu stiu daca este mult sau putin, si cred ca cel mai bine este pentru fiecare sa hotarasca acest lucru.
Daca si voi sunteti interesat de achizitionarea unui teren in aceasta comuna Damboviteana, puteti gasi multe oferte pe internet. O simpla cautare a cuvitelor - terenuri Tartasesti - va va oferi mai multe informatii despre zona, preturi, infrastructura zonei si localizarea ei.
Personal nu vad un avantaj prea mare in a imi achizitiona un teren in aceasta zona, mai ales daca tin cont de faptul ca sunt alte zone in jurul Bucurestiului mult mai frumoase si mai bine amplasate, unde poti cumpara terenuri la acelasi pret, poate chiar mai ieftin. Dar pana la urma aceasta este o decizie presonala, si care ar trebui sa fie bine documentata, pentru a avea siguranta ca este si cea mai buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu