Imbunatatirea estetica a locuintei

Sunt cateva elemente in intimitatea caminului ce ne ajuta permanent sa imbunatatim imaginea si designul acesteia. Desi este considerat un spatiu mai greu de amenajat, baia poate fi usor accesorizata cu covorase, prosoape, lumanari, precum si alte elemente menite a schimba imaginea acestui loc intr-o oaza de relaxare. Pe langa confort si caldura, putem afirma ca un set de covoare de baie ofera prilejul unei imbunatatiri estetice pe care ne-o dorim ca plus valoare.

O atmosfera calda a locuintei inseamna pentru fiecare in parte o incursiune in destinderea necesara ce ii urmeaza unei saptamani incordate, sau a unei zile aglomerate. Frumusetea nu cere amanunte, ea cere simplitate. Daca asortam de exemplu, prosoapele cu doua covoare de baie situate strategic, iar pe coltul cazii asezam cateva lumanari imprastiate fara simetrie dar cu bun gust, putem spune ca suntem in curs de reconditionare a organismului si de regenerare ambientala.

Tot mai multi oameni sunt tentati sa isi amenajeze baia cu o cabina de dus si nu o cada in ideea de o conferi un spatiu cat mai mare acestei incaperi. Odata cu obtinerea spatiului suplimentar trebuie sa vina si amenajarea lui, iar infrumusetarea prin covoare de baie corespunzatoare este in masura sa completeze intreg acest demers.

Cum toti ne purtam haina cu mandrie si ne lasam ghidati dupa celebra zicala: ”haina face pe om”, putem spune ca o locuinta „imbracata” si accesorizata in functie de propria personalitate, reflecta atmosfera pe care vrem sa o transmitem si o imbunatatire zilnica a starii noastre de spirit. Retusarea locuintei este o complementara a energiei pe care ne-o poate aduce iar ideea permanenta de nou si imbunatatire creeaza fluxul catre satisfactie.

O locuinta este pe deplin a noastra cand fiecare ungher poarta amprenta propriilor ambitii si doleante si cand odihna poarta stigmatul cuvantului „acasa”, caci „acasa” e intotdeauna frumos, cald si bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu