Cum inchiriezi o masina online

In ziua de astazi ne putem baza pe internet pentru o multime de operatiuni. Ne faciliteaza munca, reusind astfel sa obtinem cu un efort minim ceea ce ne dorim, chiar si o masina, de inchiriat desigur. Cum prietenul Google iti este mereu de mare ajutor incepi rapid procesul de cautare a unei agentii de la care sa poti inchiria o masina. Ok, ai gasit site-ul de pe care doresti sa inchiriezi, simplu pana acum nu? Un click aici, un click acolo si ai ajuns deja la lista cu modelele de masini disponibile. Aici, in functie de bugetul in care doresti sa te incadrezi si de nevoile personale, poti opta pentru o masina din parcul auto.
 
Daca vrei sa inchiriezi masina pentru o perioada mai mare de timp poti beneficia si de reduceri consistente. Nu uita insa sa citesti cu atentie conditiile si termenii de inchiriere. Doar nu vrei sa te confrunti mai apoi cu cine stie ce probleme. In general, trebuie sa mai ai niste bani pusi deoparte si pentru garantie. Poti scoate din buzunar cel putin 150 de euro, bineinteles in functie de modelul masinii si de numarul de zile in care o inchiriezi. Urmatorul pas pentru a inchiria masina online este sa faci click pe optiunea de rezervare online. Iti va aparea apoi un formular pe care trebuie sa il completezi cu datele generale legate de calatorie, si anume: care este perioada in care inchiriezi masina, locul livrarii si returnarii masinii. Pe langa aceste informatii este necesar sa iti lasi informatiile prin care sa poti fi contactat: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail. Dupa ce toate aceste formalitati sunt indeplinite trimiti rezervarea si astepti confirmarea prin e-mail. Dupa ce ai primit confirmarea, care va contine un numar de inregistrare, este indicat sa printezi informatiile pentru siguranta ta, in caz ca vei avea nevoie de datele respective la un moment dat pe parcursul calatoriei. E posibil sa ai nevoie de numerele de telefon ale agentiei de inchirieri, asa ca mai bine sa fii precaut. In cazul in care nu primesti e-mailul de confirmare poti telefona la unul din numerele aflate pe site. Te prezinti apoi la data si locul stabilit pentru livrarea autoturismului. In momentul in care iti este predata masina ai grija sa te asiguri ca ai toate documentele, echipamentele solicitate cat si cheile. E absolut necesar sa verifici si nivelul combustibilului pentru a nu avea surprize neplacute pe drum.
 
Dupa cum observi nu e deloc mare filosofie sa inchiriezi o masina, asa ca o poti face fara probleme atunci cand ai nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu