Lego si-a creat un univers online

Cel mai celebru brand de jucarii din toate timpurile – Lego - a creat un adevarat univers pentru copii si in varianta online. Departe de a fi ieftine seturile de constructie de la Lego au creat multe pasiuni in randul copiilor dar si al adultilor, cuceriti si ei desigur de magia cubuletelor colorate. 

Pentru ca jocurile oferite de Lego nu sunt de cele mai multe ori accesibile maselor - mai ales daca vorbim despre seturile mari care ajung in Romania si la sume de peste 500 RON, producatorii danezi s-au gandit si la cateva variante online cu care sa-i incante pe cei mici, complet gratuit si usor de accesat in orice moment al zilei, fara conturi sau parole. Copiii pot gasi aici zeci de jocuri de actiune, de strategie, de aventura, jocuri creative dar si jocuri care se adreseaza cu precadere prescolarilor. Jocurile fac parte din marcile inregistrate Lego, Lego City, Lego Castle, Lego Marvel, Lego Lord of the Rings, Lego Ninjago, Lego Star Wars, Lego Galaxy, Lego Hero Factory, Lego Heroica, Lego Monster Fighters, Lego Minifigures,Lego Bricks and More, Lego Duplo, Lego Friends, si multe alte jocuri noi de care cei mici vor fi incantati!

Insa probabil unul dintre cele mai celebre jocuri online oferite de danezi pe site-ul companiei este Creationary, un favorit al multor pasionati de Lego. Jocul exista si in varianta board game, in realitate, si poate fi jucat de 3 pana la 8 jucatori, care isi vor testa imaginatia, creativitatea, talentul pentru construit sau abilitatile de bun ghicitor, pentru ca in timp ce un jucator construieste cladiri, vehicule, obiecte sau natura, ceilalti vor trebui sa ghiceasca ce anume construieste acesta. La fel de atragatoare sunt insa si The Hobbit sau celebrul Heroica Fortaan, ambele cu variante si in cutie, gata sa fie cumparate din magazin si jucate in familie, pentru a completa experienta online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu