Cauti un hotel pe Calea Victoriei?

Oferta de hoteluri si pensiuni este destul de variata in Bucuresti, insa se stie ca este destul de greu sa gasesti un loc de cazare ca sa-ti satisfaca toate nevoile si sa te faca sa te simti ca acasa. Daca esti in cautarea unui hotel pe Calea Victoriei avem o sugestie care sa te ajute sa alegi din gama de oferte. Unul din cele doua hoteluri AVE, AVE Hotel Victoriei, situat ultracentral, intre Piata Victoriei si Gara de Nord la 500 de metri de metrou si 10 minute de aeroport- reprezentand destinatia ideala pentru cei ce viziteaza Bucurestiul. Acest hotel reprezinta locul ideal si pentru intalniri de afaceri sau reuniuni, pentru acest lucru stand la dispozitie salile de conferinta special amenajate.

Daca te intrebi de ce fel de dotari dispune acest hotel va putem enumera cateva din acestea: camere cu suprafete generoase, minibucatarie utilata complet, baie cu jacuzzi, internet Wi-fi, televizor LCD si semineu( pentru apartamente).

Trecand pragul acestui hotel de pe Calea Victoriei veti avea parte de confortul unei vile intr-un hotel accesibil la pret. Stilul rustic-mediteranean, cu gradina si o amenajare deosebita va va izola de freamatul si agitatia cotidiana si va va face sa va pierdeti in linistea desavarsita a acestei casute cu gradina si flori, alternativa ideala pentru AVE Hotel Unirii Bucuresti. Ospitalitate cu personalitate, confort si servicii adaptate nevoilor tale, acestea sunt atu-urile ce definesc aceast hotel care reprezinta evadarea de la hotelurile clasice. Echipa profesionala a acestui hotel te va trata intotdeauna cu respect si caldura, o echipa mereu atenta la nevoile si dorintele tale. Serviciile gratuite s-au dovedit si ele a fi extrem de apreciate de clientii care s-au cazat aici: informatii turistice si culturale, primirea si transmiterea mesajelor, transportul bagajelor, pastrarea obiectelor uitate, apel de trezire, rezervari bilete avion/tren.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu