Look-ul sport revine

Casele de moda celebre la nivel mondial au adus in noile lor colectii un suflu nou, proaspat, sportiv, odata cu lansarea combinatiilor de pantofi sport cu orice tip de tinuta casual. La randul lor, vedete din intreaga lume si fashioniste celebre au adoptat stilul sport-casual, dotandu-si garderobele cu modele dintre cele mai atragatoare de pantofi sport. 

Blogurile de moda, la randul lor, au avut luni intregi subiecte de discutie pe baza noului trend. De ce greseli stilistice sa ne ferim? Cu ce asortam pantofii sport? Ce tip anume de pantofi sport sa purtam? Aflam cateva dintre aceste linii directoare si la http://www.superfashion.ro/sport-shoes. Ca esti sau nu o persoana sportive, stilul sport combinat cu tinute casual, uneori office si pentru evenimente speciale (vezi look-ul adoptat de Rihanna pentru promovarea turneului sau Diamonds, care a asortat unei perechi de tenisi chiar si bijuterii cu diamante!) ar trebui sa nu treaca neobservat in sezonul acesta. Achizitioneaza-ti macar o pereche de pantofi sport si un cardigan sau un sacou din jerse, inspira-te din look-ul vedetelor favorite, si te vei simti foarte bine in noile achizitii, mai ales cand vei fi privita insistent. Nu oricine indrazneste sa adopte acest stil, dar poti macar sa incerci sa il adaptezi stilului tau casual obisnuit. Pentru cat mai multe optiuni vestimentare potrivite stilului, nu ti-ar strica un tur virtual pe http://www.superfashion.ro. Vei putea alege dintr-o varietate ampla de articole de imbracaminte, incaltaminte, genti si accesorii diverse, precum esarfe sau palarii. 

Si barbatii au aici la dispozitie o oferta variata, din care nu lipsesc cele mai noi modele de jeansi, pantaloni, pantofi eleganti sau sport, dar si accesorii. Veti gasi un magazin online complet si complex, cu filtre ce iti vor usura catarea si iti vor face navigarea mai usoara. Produsele cuprinse in “rafturile” sale sunt dintre cele mai diverse si adaptate tuturor categoriilor de bugete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu