Slim Line Spa – slabesti cu zero efort

Am fost zilele trecute sa incerc si eu Slim Line Spa. Stiam de mult de aceasta tehnologie,dar niciodata nu ma incumetasem sa incerc, pentru ca sufar de o claustrofobie destul de serioasa si orice mediu care ma strange, mai ales daca acesta este in pozitie orizontala imi creaza o stare de disconfort accentuata. Ca atare, m-am tot ferit de Slim Line Spa, desi stiam ca este foarte benefic pentru slabit si pentru eliminarea celulitei.

Capsula, caci asa arata, este de fapt o sauna uscata, cu umiditate redusa. Ea actioneaza asupra organismului cu ajutorul razelor infrarosii care patrund pana la 10 mm sub piele, activand procesul de topire a grasimilor si ducand la eliminarea colesterolului, de asemenea. Totodata, razele infrarosii contribuie si la eliminarea substabtelor nocive, gen nicotina sau alcool. Pe langa topirea grasimilor si in consecinta scaderea in kilograme, capsula este un mod bun de a slabi si in centimetri dar si de a scapa de celulita si de a avea o piele cu un aspect mai frumos (mai luminoasa, exfoliata si mai elastica). Pe langa razele infrarosii, capsula Slim Line Spa mai foloseste si cromoterapia (terapa prin culoare) extraordinara pentru reducerea stressului, oboselii si a dezechilibrului emotional. In plus, sedinta de Slim Line Spa este completata de vibromasaj, pe care oricine l-a incercat odata ajunge sa il adore, pentru ca pune efectiv muschii in miscare si imbunatateste circulatia sanguina. Asta fara sa mai mentionez ca daca mergeti la o sedinta cu Slim Line Spa si aveti febra musculara (pentru ca se poate intampla, dupa un antrenament mai intens la sala), cu vibromasajul sigur veti simti ca efectele acesteia sunt reduse considerabil.
 
A, era sa uit… In timpul celor 40 de minute cat dureaza sedinta cu Slim Line Spa, capul ramane in afara capsulei (spre deosebire de sauna normala unde este aproape imposibil sa respiri la cele 100 de grade Celsius cat sunt in incinta) si beneficiaza de sistemul de vetilatie al capsulei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu